Ännu en ny dag som arbetslös.

tjena..

Vaknade en stund inatt typ vid 5 eller nått. HAhaha ser att jens står i bara kalsongerna på byrån å pillar med rullgardinen. Säger typ nått i stil med "vad håller du på med" kommer ej ihåg om jag fick något svar. Somnade om igen.
Klockan ringde typ 9. Dags för en promenad, vi bestämde det igår. En tur till gymmet ville han. Inte jag å jag vann..heheh det blev en tur runt ringvägen istället. Vägen dit var lång, bara att gå dit för oss tar typ längre än ringvägen själv. Men det var riktigt skönt.
Fint väder å så. Jag hade på de sunkigaste kläder du kan tänka dig men ack så sköna.
Tänk att sunkrunk kan va så skönt! :D

Har suttit här hemma ett tag sen dess, kom väll hem typ vid 12. Mamma kom över en stund medan Elin(syrran) var på bilskolan. Drack lite te och mumsade några lussekatter jag rotade fram ur frysen. (Gött)

Har precis beställt lite kläder från snyggtunder.se (typ 200:-) sexiga trosor och haléns (typ 350:-) en skit snygg tröja och två BH ar för 119. billigt. Hahah. Jens kommer bli sur...
Men han blir nog glad sen när han får se kläderna.

Nu ska jag läsa nya Moore som kom idag. Skitkul tidning faktiskt. Kuliga reportage snygga brudar. Blir alltid lite småkåt när man läser insändarna.....:P

c ya!

// Anna

hjälp...tänk inte för mycket.

kollade precis på alla människor som bloggar här i nynäs..men hallå tänk vad många människor det finns i välden som bloggar flera milijardes...undrar om det är nån som läser just min blogg!?

Tycker att det här har blivit ett underbart medel att få typ "skrika" ut sina åsiker å tankar. Fy fan va skönt. man behöver lixom inte bara skrivdiaree om precis som vad man känner I LOVE it!

god natt!! löve you sverige!

// Anna


Så hur börjar man? Vi börjar med Cypern.

Ja de va just det. Hur börjar man....
Jag vet inte var jag ska börja... börja om från början börja om på nytt......

This is my life......

Anna heter jag, e 22 men känner mig fortfarande fjooortis...
Är brunett, men känner mig som blondin. Hahaha ja smart e hon ju inte :P
bra att man börjar att tracka på en gång..:p

Nee har nu bestämt mig för att skriva om Cypern.
Jag var där för ca 3 veckor sedan...
*suck* längtar till nått nytt... så vi drog dit.
Jag, Jens, Spiffe,Sandra, Dudde å Widis.

De var en resa av sitt slag...de e som dom säger :
 
"svenskar vi reser inte till någonting, vi reser från någonting" (sällskapsresan)

Jag börjar min berättelse med Arlanda.
Vi kom väl dit typ 4 timmar för tidigt, delvis mitt fel. men orka stressa. jag hatar stress. Har typ kommit på att jag är en stressad person med säkert för högt blodtryck å hjärtfel... VAd hade det här med cypern att göra?!
 
Iaf, jag,jens,spiff å sandra var där ett tag sedan åt vi lite skräp mat, tog en öl/cider å satt å väntade på bättre tider. Dudde å widis kom lite senare. Deras plan gick en halvtimme efter vårat. haha
Äntligen sitter vi på planet till Cypern. fyy vad jag har längtat!

Kommer till Lanarka typ vi 9. väntar ca 1 och en halv yimme på våra väskor.
Bussen väntar tålmodigt på lämmeltåget (svenskar på rad).
Med den risigaste bussen du kan tänka dig i ca 40 min. bär vi av mot Aiya Napa. Med en knasig å full tant å hennes gubbe som sitter å sjunger typ 11 på kvällen  "det ska va gött å leva" så e kvällen fullbordad :P
Ja väl framme vid hotellet så drar vi en överblick å ser ja i pincip ingenting. det är mörkt.
Men iaf så skulle jag, jens, spiff å sandra dela rum. varav vi kommer dit så finns det bara tre sängar. jaaa tack för ett varmt välkomnande!
men efter mycket om och men så fick v till slut ett rum till....för en natt.

Första natten var den värsta natten i mitt liv! Rummet såg ut som en knarkarlya, lampor trasiga gick inte att låsa balkongdörren m.m.
Jens å jag bodde i det orinarie rummet medan spiff å sandra gick till det andra rummet.
Jens barikerade balkongen med bord och stolar och vi sov i varandras armar hela natten. Grät mig till söms för att jag var så rädd.....

Tror att jag måste sluta nu...fortsätter denna mycket spännande historia ngn annan dag....

God natt allla där ute.

// Anna


RSS 2.0