en heeelt vanlig dag..

Hej igen.

Gjort någe kul i helgen? Själv jo vars....
ne fan jag har inte haft en bra helg. E massa intriger och jag är på dåligt humör så helgen blev inte alls som jag velat. Massa intriger, tjejmiddag och fylla sen i tors och så vidare..
Tänkte jag skulle glömma denna helg. Blir bäst så. Lördag dag och söndag var mysig så dom behåller jag gärna i mitt minne.

Lördag dag gjorde jag inget speciellt. Men rikard ringde, jag var lite halv bakis och han med, så jag gick över till han (typ 4 Km) för att mysa ner mig i soffan å kolla film. blev benchwarmers och två starwars filmer.
De andra i klassen var ute för att testa den nyöppnade backen.

På kvällen sen hade jag ap trist, jag och några till....tror vi var runt 10 pers satt hema hos Jessica och några spelade Twister och några kollade tv. Jag var på grymt dåligt humör och satt bara i soffan.
Åkte hem vid midnatt, total nykter på en lördag! E fan inte vanligt.
Söndagen var deffinitift bättre. Åkte med det glad gänget till skibacken och tillbringade min första skidåkar dag. Va grymt nervös inför första åket.
Men det känndes bra, tror att jag kommer bli mer bekväm med längre skidor framöver. Känns som om vi kommer åka en del! :D Efter en heldag i backen och på väg hem så halkade marcus med sin bil i en kurva. (han ska alltid leka med bilen). Jag och Jonas åkte bakom ( ca 10 min) och jag garva som Fan när jag såg dom!!! Mouhahaha. Marcus satt hårt fast och de hade grävt en stund. Då kom vi och drog bort dom lätt med 4 hjulsdriften :)

Efter ett par timmar vila var det dags å ses igen. :) Boysen kom hem till mig å så spelade vi Mario Cart. De har börjat fastna för det nu :D
A-K var inte hemma så det vart fullt hus här vid 9 tiden då några till kom. A-K hade vart på semester så jag har haft en vecka ensam. Har vart ritigt skönt faktiskt! Vill bo själv....
När hon kom hem var hon iaf grymt trött så vi lämnade huset och jag, jonas och erland drog hem till rikard för en filmis. Blev efter mycket om och men Die hard 4.0. Har sett den förut men den e bra. Kul med meningslös action ibland. Iof var det bara jag och jonas som kolla eftersom Rikard och Erland sov och snarkade. hehhe..

Ja och nu då nu ere måndag. Har varit en mycket lång dag idag. Hela den här veckan så har vi Första hjällpen i fjällmiljö.
Vi började kl 8.30 i morse och slutade kl 18. Var helt totalt slut sen när jag kom hem. Extremt mycket teori hela dagen, men också mycket övande på livlösa dockor. (fick godkänd utan anmärkningar på H&L räddningen :)
Vi har övat på att sätta fast nackragar, spänna fast folk på bårar m.m m.m.....

Kom hem så helt jävla slut, somnade i bilen på väg hem dessutom...tar ca 5-10 min å åka men somnade ändå....
Lagade middag. Lax och potatis med en mycket god sallad.
A-K kom hem och jag kännde att jag behövde röra på mig, alla andra i klasen var ute å åkte längd, jag har inga så jag får röra mig på annat sätt då.
Så jag tog millie och gick en lång prommenad utmed gamla Åre vägen. Gick nästan ända till TG, såg husen. Vände och gick tillbaka. Sprang upp för "snö backen"....usch va dålig kondis man har...Blev ap svettig, och sen hop in i duschen.

Tänkte nu även att jag skulle plugga lite FE för att vara duktig, men försökte verkligen...fattar inte ett jävla skit!!!
Hatar den här kursen....*morr* hoppas jag överlever G. vet inte vad jag ska gö annars....:S

Men nu skiter jag i det....Ska nog sova snart tror jag så jag e pigg å fräsch imorrn.

Puss Puss

//Mufflon

hej hej hallå!

Hej igen!

Måste bara skriva och förklara. Nu mår jag skit bra igen. Sååååå skönt å bara ösa ur sig all skit. Så som sagt nu mår jag bra igen!
Har även ringt å talat ut regält med Jens så det e klart!
Har faktiskt också varit på gymmet. VAr ap skönt å träna igen. :D

OCH snart så ska vi ner till holiday å ta en drink. OCH helgens festande är nästan klart. :D

Just nu är jag lycklig!!! :D

Ses imorrn. Puss puss

//Mufflon

upp och ner och ner och upp.

Hej å Hå!
Vad händer i världen?

Själv sitter jag här hema i Åre och har precis vart ap duktig å skrivit klart min LIA rapport. Borde ta tag i alt annat också men ja ni vet hur de e.

Är inne i en sån här deppighets period just nu. inge kul. Allt e ledsamt men ändå inte. Innuti lixom, där e allt svart och ledsamt och lilla Mufflon där inne bara längtar efter en varm och omtänktsam kram.
Tänk om jag skulle få en kram och någon frågade hur mår du egentligen? Alla är så uptagna med sina liv och det gäller inte bara här å nu utan alla i hela världen. Ingen har tid att lyssna och verkligen bry sig om.
Det verkar som att ens eget liv är alltid viktigast och att livet är en tävling om vem som kan, vet och upplevt mest.

Jag orkar inte vara nere men inte heller glad. Man tittar men ser ingenting. Man går men kommer ingenstans man vill....

Usch så deprimerande....undrar om det beror på att det bara e just en sådan vecka i mitt liv eller e det något annat? Är det något som fattas??

Är så grymt mycket i mitt lilla huvud just nu.... Inte så kul å rabbla upp dom å läsa det kanske  men ändå så jävla skönt å få ur mig iaf.
Jo så här e det då. I tisdags så hade vi företagsekonomi. Bara att skriva ordet gör att det knyter sig i min mage. Jag har insett att jag e totalt värdelös på det och att dessutom att jag är totalt ointresserad också. Läraren sa i tisdags att gör nu era hemuppgifter eftersom annars kommer ni få svårt att hänga med. Men om man redan har det då? Vad ska jag göra åt det? Jag har ju redan insett att jag kommer få mycket svårt att få G på den här kursen. Vad händer då???

Har ont om pengar också. visserligen e jag van med det men det känn inge bra när man vet att nästa månad...det kommer bara inte gå... Har för dyrt leverne. Men det finns lixom inget att ändra på. Kommer iof börja jobba lite mer nu hoppas jag. Jag vill inte binda upp helgerna men pengar måste man ju ha!

Därav min andra huvudvärks anledning. Jag gymmar eller tränar absolut ingenting. De andra går till gymmet ca 3-4 ggr per v. Jag då som inte alls har någon kondition. Har absolut inga pengar över till gymmet som kostar 400:- typ i månaden. Det var väl inte så mycket?! jo tyvärr e det det. Jag vette fan vad jag ska göra. Kanske ska ut på en prommis snart vi får se....suck.

Men mest e det nog FEn som stör mig mest samt det vanliga. Känner mig ibland liten och osynlig. Är inte alls det och vet att det beror på vad man gör det till. Väsnas lite mer för i helvete!!!!!!!!!
Känner att så fort jag har någonting att säga så blir det ett tyst pip och oförståbart med 50 typ i varje mening. Vågar inte stå för det jag tror och tänker. Är nertryckt HÅRT i leran och kämpar mig uppåt. har kommit en bra bit på väg upp till ytan men det är ett tag kvar.
Försöker passa in men samtidigt inte förlora mig själv. Hur ska man kunna leda andra och be dom lita på mig när jag inte ens vet vem "mig" är???

Är fortfarande grinig efter helgen. Blev extremas "smock" i helgen och förlorade medvetandet. Gjorde några dumma saker som jag inte egentligen ångrar.
Det jag ångrar eller egentligen skäms över är att jag spydde och ligger i en så pass "blottad" situation så känner man sig så extremt liten och utsatt.
Det är ju tur att man har vänner som tar hand om en men fan va pinsamt ändå. Borde inte tycka att det är pinsamt eftersom jag är van i att vara i en sådan sits. Eller hur Madde....hehehe

Har ju så många funderingar det här med Jens också....det stör mig mycket!
Vi gjorde då ju slut när jag var i stockholm. Jag älskar han och han älskar mig men vi har nu gjort ett break.
Vad innebär det? Vad är annledningen till att man gör det? Är det för att vi vill ha sex med andra människor, hångla m.m
Är det nyfikenheten som bestämt det här?? Vad händer om jag har sex med en annan kommer jag då vilja gå tillbaka till Jens. Vågar jag ha sex med en annan för att se, eller är det egentligen dumt. Varför inte nöja sig med vad man har?
Vi är ju lyckliga...eller?
Jag vette fan och får ont i huvudet när jag tänker på det. Vi vill inte släppa varandra, även om jag tror att vi skulle må bra av det. Vi är bästa kompisar och kommer för evigt bli så. usch fy och suck. Jag tror att han tänker exakt lika som mig!!
Men ingen utav oss vill säga det högt för att såra den andra.

Är nyfiken som fan på ett singelliv men vadå, singellivet går ju ut på att hitta någon att dela livet med och det vill jag ju göra med Jens. Jag och så även han vill att vi ska ha barn tillsamman om x antal år....

Förvirrad och konstig och knäpp. Fan va skönt det känns nu att få ur sig skiten!!!
Puss på er för att ni tar er tid att läsa om mitt konstiga liv :D

//Mufflon

Katten smyger runt hörnet!

Hej på er.

Var ett tag sen jag skrev...igen :p
Men nu under praktiken så e man så grymt trött när man kommer hem. Börjar ibland tidigt och ibland vid halv 11 men ändå så kommer jag hem mellan 18-20 på kvällarna. E så grymt trött då så man slänger i sig lite mat och sen typ somnar man på en gång.

Vad e det jag gör då? Jo jag är på Karbin klätterhall i Älvsjö. En grym klätterhall med många sköna människor.
Synd att jag inte orkat blogga om varje dag efetsom det har hänt så mycket kul, och så många roliga vardags grejer....synd som sagt att vardagen har försvunnit ut i mitt minne och mycket svår att återberätta....
Men men.. Första dagen iaf var jag nervös som man alltid är de första gångerna man ska göra nått. Men allt e ju lungt som vanligt.
Har fått göra så många roliga grejer, typiska praktikant grejer såsom koka kaffe MEN igår så byggde jag faktiskt min egen led. En 6a + led. Var jätte svårt å bygga. Roligare å riva men läskigt på 13 meters höjd. Jag hörde hela tiden hur ankaret och repen knakade, inte så kul å höra när man e så pass högt upp.
Min led heter Katten smyger runt hörnet! Eftersom man måste kika runt hörnet efter små chip å stå på samt att man måste vara smidig som en katt för att komma upp :)

Å folket på Karbin är jätte sköna. Alla har en helskumm personlighet så det blir en speciell stämmning. Askul. Jag passar väldigt bra in där iaf. :D
Känns lite tråkigt att snart åka därifrån när man har kommit in i gänget.
Den här veckan har det också varit tre till praktikanter. Två värdelösa killar som bara hänger i soffan och en tjej. Fast tjejen är duktig och hänger med mig hela tiden. På karbin kan man även jobba som instruktör på vissa kurser. Asbra betalt och man får fria timmar att klättra för.
Synd bara att alla inst. är från 14 och uppåt så det är många småskitar. Kul å se hur dom e nu. ;D

Jag har klättrat och bouldrat mycket nu. Det är sååå kul. Synd att det inte direkt finns något klätterställe i Åre så att jag kan hålla i klättringen.

Orkar inte skriva mer nu.....är grymt trött. Ska försöka uppdatera bloggen mer inför LIA redovisningen sen....
Puss på er!!! Å ha en skön helg. Jag själv ska på inflytt fest i Rissne hos Fanny...

//Anna

RSS 2.0