kul quiz!

Dödar lite dötid bara å hittade denna quiz.

Apa eller frisyr? skitkul.
prova du med! :D

http://quiz.passagen.se/takeQuiz.do?_flowExecutionKey=_cBE5399D7-A578-F25C-BCD0-6D33F380E9B8_kF8EC06B2-614B-64EF-D132-E12F4E71F204


en ganska så rejäääl uppdatering tack!

Hej hej hallå dagboken.

Jo men ur börtjar man egentligen. kan väl allra först beklaga mig över vårat usla värdelös tangentbord som inte skriver vissa bokstäver. typ H m.m. så om du undrar så har jag inte dysleksi utan e bara knaset framför mig.

men men. Jo senaste gången jag skrev så var sommaren över. har faktiskt hänt en hel del sen dess e just idag den 14 April. huj va tiden går fort.

Orkar egentligen inte tänka så mycket på ur det var då. tyckte att 2007 var ett jobbigt år. Bytte jobb några gånger var helt ny och utlämnad. Sommaren var värdelös. kommer inte just nu på nått som var så meningsfullt att minnas.

Förutom mina upplyft i vardagarna "tecknobåtarna". Att min underbara vän Jessica visade mig denna värld ångrar jag inte. Teknon m.m är min "drog" så att jag mår bra. Inte kanske bästa ordvalet kanske men så känns det å det känns ruskigt bra! Älskar verkligen musik. Hur den på ett så enkelt sätt får mig att känna mig så glad å lycklig.

I sommras -07 så var vi på en sån kryssning. Black and white cruise. Den avgick till Tallin och man är borta i 2 helt underbara dagar. får gås hud bara av at tänka på det. Nu kanke du tycker det är fånigt men du ar säkert åxå något som du mår så är bra av. :)
Dessutom så är det en kryssning snart igen sista Maj. Å vi har inte bokat biljetter ännu. e riktigt nervös inför det!! Jag ska bara med.
nog om det.

Har numera en ny lägenhet. Bor nu på Fröjas väg. En trea blev det den är gången. får se hur länge vi stannar här då :P ne de känns som att är kommer vi stanna ett tag nu. Längtar ut i världen bara...men den kommer är ju numera 23 så jag ar ju faktiskt ett ag kvar :)

Men för att beskriva lägenhetyen då. älskar den!!!
Stort kök, sovrum, datarum/kontor/jens rum, vardagsrum balkong å badkar. Kan det bli bättre :)
nepp :D

Har en känning av att det här året kommer bli bra! fick mitt horoskop på min födelsedag. Är en vattunman med MYCKET känslor! Konstigt att vissa har stått ut med en egentligen. Humörsvängningar kan inte vara kul å bli ytsat för. Märker tillochmed av det själv. Kan vara väldigt jobigt faktiskt, iaf när andra märker av det så markant. Som t ex jobbet. chefen undrade vad jag höll på med i mitt liv eftersom jag vekade sitta i en bergochdalbana. Hmmm inte bra. Men kommer nu iaf att bli typ alv avd. cef under sommaren på kött avd. ser fram emot det lika mycket som jag hatar det.
Tycker vissa dagar om mitt jobb medan andra dagar jag hatar det så otroligt mcket att jag önskade att "lill pendel" typ spårade ur och oppsan flög in i kvantum och oj det blev en ännu större spricka i golvet. Gå på sk. E 4 på Kvantum så får ni se regäla sprickor i golvet. kommer från vår söta "lill pendel".

Andra dagar e inte den andra lik inte io mitt liv iaf. Kan vara riktigt spännade att vara jag. Skönt med omväxlig heter det ju. heeeheee suck. 
Har börjat med en ful vana med att begrava mig i jobb för att slippa mina tankar och känslor. jobbar hela tiden nu. Och det är inte bara på vår kära mataffär utan faktiskt mest hemma. Jag resonerar väldigt konstigt. Vill att ALLT ska vara klart på en gång. min kropp går i 110% varje dag. känner av det i min rgg å nacke väldigt mycket ibland. 
Men då e det tur fatiskt att jag har mina "produkter". tänker inte dra in Nikken i den här bloggen. den här sidan e om mig. å bara mig.

Ska skriva mer om mig snart. ladda upp lite bilder å så åxå. Men niu kom min kära älsklingssambo hem så nu ska vi krypa ner i ett varmt skönt skum bad!!!! :)
// Nepsi/mufflon/Anna/sötis.




 

RSS 2.0