Faceplant med stillett och stil :D

Hej alla goa vänner!

Är på så där glatt humör iad! :D Vet inte varför men lixom bara trivs å myser hela tiden.
Skoldagen i dag har vart ap lungt. Planerat lite Fröå arr. Haft PUSS timme (heter så på shemat, betyder typ planeringstimme typ) Haha men kul namn iaf. :)
Snackat lite om hur man lägger upp och planerar ett arr.
Imorrn så ska vi ha en föreläsning om storytelling. En tjej från småland eller var det nu va, som håller i Arn aktiviteterna kommer hit och ska berätta om hur man gör bra storytelling.
Ska bli väldigt intressant! Så för att förbereda sig inför det ska vi vildar och event klassen kolla på Arn 1 och 2 ikväll. Vi har precis riggat klassrummet med soffor m.m.
Jag har även, obs. JAG har fixat ljudet med 4 högtalare! HAhah i fix it! Fan va ja e bra på å fixa grejer! :P

Så blir väl här många timmar till i skolan. Imorrn så ska vi även ha lite lavinkurs. Ska bli sköj! 

Ni vill väl höra om min helg också va?
Jo så här var det. På fredagen så drog jag hem till Peder och spelade lite tv spel. Grymt roligt. Var mycket nostalgi den kvällen :D
Eller nej nu glömde jag. Innan dess på dagen så hade vi valfri fysisk aktivitet. Så jag gick med några stycken i klassen och åkte till Tott backen. Visserligen var den stängd men vi traskade upp för den och tänkte åka skidor ner. Fan va backen var lång!
Tog fan ap lång tid å gå upp samt att det var fan svin jobbigt!!!
Men när vi väl kommit upp å flåsat fan as länge så njöt man som fan! Jag bara skrek ut "fan va jag har förkänat helgen!!!"
Hehhee! Vi hade även en liten genomgång av kost och hälsa på dagen innan. Där vi då sa att vissa äter för att träna medan andra tränar för att äta! hehehe ja eller som jag i sista kategorin även tränar för att göra onyttiga saker på helgerna!
Iaf så tog jag på mig skidorna och drog ner. Obs att jag nu har åkt skidor typ 3 gånger och känner mig som en total nybörjare. Backen var riktigt jävla brant!
Följde efter dom andra mot offpisten. Mycket dumt. Kom väl en 50 m max och ramlade väl lika många gånger. Ska väl uppmärksamma att jag aldrig åkt offpist förut heller :P
Så jonas tog mina skidor och åkte ner. Jag hoppade och skuttade ner. :D

Jo vi hoppar raskt vidare  till lördagen. Jobbade på lördag morgon till kl 13. Fick låna snälla jonas bil så att jag slapp gå i -15 grader. fan va kallt det var.
Eftter  det åkte jag hem och hjälpte Anna-karin med hennes 30 års fest. var kul å hjälpa till! fick en mumsig fördrink som tack. :) gin, vitvinsglögg och sockerlag. Med kaneloch socker kant.
Vilade upp mig en timme, somnade riktigt gött. Vaknade av att jonas vill ha tillbaka bilen. Åkte å hämtade han. Sen rullade kvällen på.
Åkte sen efter piffningen av söta mig till duved för att käka en mumsig pizza.
Har  nu redan dragit i mig tre drinkar. kl e väl typ 7. hehe
Vi åker till TG och fortsätter festen där. Mer drickande. Mer skit snack. Bara killar. Fan va bra jag mår i såna situationer! :D
Vi drar vidare mot Byn. Till Jessica. Mackan är fyllechaffis som vanligt. Jag skrek shotgun så jag sitter fram å e dj. Heheh. Bästa musiken då såklart. Killarna surar bak i bilen.

Fan va luddigt jag skriver. hoppas ni hänger med. :P 

Iaf vi fortsätter mot byn efter mer krökande och skitsnack. Hare även tillkommit några till i gänget nu.
Dahlboms en stund och mer goda drinkar. Senare vidsare mot kossan. Mycket folk. Kul kul kul!!!!
Rikard snodde med sig en gaffel från dahlboms som han gick och fifflade med hela tiden .hahaha kul kul kul!!
Fick ett ragg; :P. Skitung kille på max 18 som tryckte sig och gned. Drog tag i mina händer och förde dom mot intimare ställen. Då drog jag ut. Var röksugen som fan. Smörade in mig hos folk utanför :)
Kvällen fortsatte likande ut och in, dansa ap mycket och ut igen. Träffade några as sköna tjejer utanföre som vi gick en promenad till bilen med. Blev kompis med dom på fejjan idag :D

Avsluade kvällen med en faceplant i snön i TG, hade inte världen bästa skor för att klampa i snö :P Hade mina rå heta stillet stövlar, ni vet dom där lack med dragkedja på :D
Sen däckade på soffs. Som vanligt på söndags mornar så vaknar jag numera upp där. Fan va skönt. En trygghet lixom :D
Nee goa vänner. Nu ska jag äta. PÖSS PÖSS

//Mufflon


RSS 2.0