Trolltyg i tomteskogen.

Läste precis mitt senaste inlägg....ledsamt. Men har man humörsvängningar så har man. Var vekligen helt nere i söndags å allt var bara skit.
Idag är jag hur lycklig som helst och mår toppen. E så konstigt det där, så alla ni oroa er inte för mig. Jag är nu här i Åre och kommer bo här i minst ett år till iaf.

Idag iaf så har vi haft hur kul som helst. Vi har haft ett barn arrangemang i byn Kall.
Vi hade en sk. Trollskog.
Men jag tar det från början...

Gick upp kl.4.50 i morse...så e liiiite seg nu :P
Började å sminka mig mörkt och sotigt precis som jag har blivit lärd. :) Tack madde..
Gick ner den läskiga mycket mörka genvägen, kolsvart vid 6 tiden ska ni veta.
Åkte iväg mot Kall medan vi sminkade vidare i bussarna. Hehe. Jag skulle ju vara troll :D

Kom dit vid 7 tiden och vi började å rigga alla stationerna, sen vid 8,30 kom barnen från kall skola. ÅK 1-6.
Vi fyra troll gömde oss i skogen och alla barnen samlades. De andra guiderna i klassen började berätta att de och barnen hade blivit bjudna på lunch i skogen med sina troll kompisar. Vem var e trollen? Och så ropade de på oss troll...Jag hette Lurvsvans.
Och när det sista trollet Fjant (Har ni sett trolltyg i tomteskogen?) kom framsnubblandes med kartan så blev han överfallen av en flamingo. Flamingon tog kartan och sprang i väg med den. Fjant jagar efter den men misslyckas att ta tillbaka kartan.
När han senare kommer tillbaka så är han jätte ledsen och säger att flamingon har bitit sönder kartan och spritt delarna runt om i skogen.
Nu var det så att trollen var mycket virriga och inte kunde hitta hem till deras kåta utan kartan, så barnen måste hjälpa trollen att hitta alla kartbitarna. Barnen delades upp i 8 i varje grupp och vi gav oss ut i skogen..

Vi hade olika stationer där de skulle "vinna" en kartbit.
Första stationen som vi gick till var att alla barnen skulle hålla i ett rep med förbundna ögon. under tiden de går "banan" så blev det några stopp då vi fick lukta,smaka och lyssna på olika saker. Jag "trollet" gick också med och skule vara allmänt virrig och förvilla barnen.
Efter det kom vi till ett mycket knepigt pussel som skulle byggas ihop. När de klarat det så fick de kartbiten.

Andra stationen var ett spindelnät som vi skulle krypa igenom alla hålen en gång bara utan att nudda tråden.
och efter det gå en bana, fast med förbundna ögon. De andra kompisarna ska då guida den blinde med hjälp av höger och vänster. Fast utan att säga höger och vänster, eftersom du hade en banan i ena handen och i den andra en apelsin. Så det blev ett väldigt skrikande :) Jag skulle också gå banan sen, men eftersom jag var lite virrig så kunde jag inte skillja på banan och päron så det blev mest spatserande genom träd och buskar...hehe..
Rakt fram var då fruktsallad :)

Tredje stationen så var det en kåsstaffett då de skulle fylla en hink. Med den hinken skulle de hjälpa varandra över en slakline. Och sedan med vattnet tvätta kartan, som landat i en lerpöl.
Även trollet skulle gå över slaklinen, villket var väldigt vingligt.

Fjärde stationen var en bro som skulle byggas en sträcka på vägen.
Med hjälp av tre läskbackar, två plankor och ett rep...som dessutom var gömda i skogen.
Barnen sprang runt och leta medan jag och Peder pustade ut en stund. Vi fick en mycket stökig och bråkig grupp. Eller ja iaf vissa av barnen.
Barnen byggde bron och de fick den sista kartbiten.

Då kunde man se var kåtan var och vi gick dit för att få lite korv.
På baksidan av alla kartorna fanns det även en kod som troll mor och troll far glömt bort. Och koden gick såklart till skattkistan där maten låg. Så barnen klurade en stund och sen kom de på koden.
Maten blev klar och alla blev mätta och glada.

Efter korven var det dags för en oplanerad flamingojakt. Alla barnen rusade ut i skogen för all leta efter flamingon. Så Ami gick å bytte om till sin Flamingo dräkt igen. Barnen blev överförtjusta och det hela slutade lyckligt.

En mycket lyckad dag, alla är helt slut och skulle behöva semester. Men imorrn ere full fart igen....
Klättringsprov på morgonen och sen ska vi ut å paddla... Med tillhörande kamrat räddning. Usch kommer bli mycket kallt!!! skicka gärna en tanke lyckospark :)
Ne måste plugga nu till provet.

Bild på min sminkning :D Läskigt va...:P

Troll sminkning på barnarret i Kall


Puss på er! Ses om typ en vecka...

//Anna

sad....sad...

Hej på er.

Vet inte alls vad det är med mig.... jo jag vet ju ena delen e ju bakis men den andra delen. den psykiska. Vi hade grymt kul igår iaf. Jag krökade som fan och har lärt mig ett nytt drickspel. Hahaha fan va kul den e. Madde festen here i come... jag e redo :P
Jo vi hade taco kväll igår och jag visade och spelade upp bra "rave" musik igår. Jag bearbetar dom så smått. :)
Jag började dricka och dricka och dricka lite till. Vi spelade ett brädspel åxå. kommer inte alls ihåg vad det hette men kul var det iaf.
sen började drickspelet, å som vanligt suger jag på såna lekar. Men jag bjuder på det, för är det nått jag kan så e det å feeeesta. :D
Diskuterade lite av det med Jonas inatt på efterfesten. Jag har lixom inte kommit på mina goda sidor...vad har jag som gynnar andra och som är bra?? Förutom att skänka ett leende till någon annan...
Jag har märkt på mig själv nu att jag mår inte bra. Det var mycket jobbigt att åka hem igen och sen lämna det så fort....
Vet inte var jag hör hemma, jag sa nån gång att "Hemma är där kärleken är"....Men var är min kärlek var e min passion...

Jag känner mycket eller snarare ingenting idag....Jag saknar Jens så otroligt mycket, vi ha honom här. Jag behöver verkligen han kramar nu när jag är svag och behöver hans stöd.
Hatar när jag ringer jämt till honom och bara är ledsen....Jens om du läser det här, jag behöver dig!!!!!
Är lite frustread nu när jag inte kan ringa honom...har ringt flera gånger men inget svar å ingen vet var han är. Blir orolig...

Borde egentligen skriva om helgen i nynäs...om det som "beslutades".
Vill egentligen inte, för det blir så officiellt då.
Jag å jens har i princip gjort slut!
Eller egentligen inte för vi e tillsammans men vi får "leka" med andra. tycker inte alls om det men förstår syftet med det här exprimentet, som jag kallar det.
Jag förstår mycket väl varför vi gör det här. Vi har varit tillsammans i 5,5 år nu. 5 underbara år, vi är varandras bättre halvor. Vi är bästa vänner utan tvekan.
Men om man har varit med en person så här länge så har man lite "missat" vad världen har att erbjuda. Så vi har sagt att  leker ett tag nu och blir sen tillsammans igen när jag lekt klart här i Åre och han har lekt klart där nere, 70 mil härifrån.
Jo tanken e så att vi kommer bli tillsammans igen och jag tror och hoppas att det kommer att bli så.
Som sagt jag förstår syftet med hela grejen, men jag vill inte.....
Kommer inte gå iaf, blir så krångligt lixom, nu när man har sagt att man har en älsklig där hemma.
Kommer dessutom få ett grymt dåligt samvete om jag ens skulle försöka nått så....jag är ledsen älsklig, jag kan bara inte.... Vi får väl se på nån fylla, men jag hoppas verkligen inte....

Men om mig nu då, hur mår jag? Ärligt talat så vet jag inte. Just den här veckan har jag mått skit! Magen har krånglat och jag känner mig allmänt stressad och nervös. Kommer lite prov här och var och är inte alls redo.
Känner mig deppad och behöver verkligen er där hemma....
Även om jag har helt underbara goa vänner här uppe så e det inte samma sak. Jag känner mig verkligen "liten", kan ingenting. Jag bidrar inte med någonting. Inte utbildningsmässigt iaf. Och det känns inge kul.....
Kroppen mår inte heller bra, är trött hela hela tiden. Jag orkar ingenting. Vill träna men det är för långt till gymmet, (känner mig lite utanför där också, eftersom hela klassen går dit) Har ingen lust å gå promenader...Känner mig lat och skäms över mig själv för att jag inte jag också är hurtig å tränar. Jag e ingen sån person som njuter av att träna. Det är en pina. Jag vill hitta mina passioner och nått jag tycker är roligt....
Är total nere idag............Men snälla ni, tyck inte synd om mig. För jag är bara bortskämd med omtankar och gnälla är det jag är bäst på...Fan också. Skäms över att visa att jag inte mår bra, vill visa mig perfekt....

Älskar er mina sötnosar där hemma.

Puss på er!!!

//Anna

Fy på mig...

Fy på mig. Har inte bloggat på mycket länge nu.
Har lixom inte hunnit med.....

Det har hänt så otroligt mycket under den här tiden som gått.
Vi har haft höst marknad här i Åre. Jag har åkt hem på en snabbvisit till min älskade pojkvän. Och jag har kajakat och sovit under pressening. m.m m.m....plus mycket härliga partykvällar.

Igår iaf så hade vi orienteringsprov med tillhörande GPS och tidsplanering.
Om jag hade skrivit det här igår aå hade jag skrivit gott men idag blir jag sur. Eftersom jag idag fick reda på att jag typ inte blev godkänd. plus några till....
OR provet gick ut på en 8 kontroller på 1.30 min. Och man får bara missa en kontroll.
Jag missade en och kom in på 1.40. fan va irriterande. Blev as arg idag när jag hörde att jag inte blev godkänd. eller a jag vet inte...vi har ju inte riktigt godkänd eller inte så vi ska väl ut å öva lite mer bara...suck.

Men iaf är mycket nöjd ändå. trodde fan att det inte skulle gå bra så jag är MYCKET nöjd ändå. med tanke på mina förra resultat.
Men det är dåtid. Nu ska jag fokusera på imorrn. I morrn så ska vi ut å klättra lite. Ska bli as kul.
Vi har reptrränat hela dagen idag och haft företagsekonomi. blä....tycker fortfarande inte om det.....

Jo ska bli spännande som sagt...

vet inte vad jag ska skriva mer...känner mig så uttömd...

får skriva typ mer imorrn...

C ya my darlings.

//Anna

RSS 2.0