Helg igen! :)

Tja!

På gött humör idag. Tisdag och "skolan" börjar inte fören kl 13. Fast nu börjar vi från början.
Helgen!!!!!

Lördag.
A-K jobbar idag så jag är hundvakt på morgonen. Hon har sagt att Millie kan vara ensam från 12 så jag e hemma med henne. Vi går ut på en promenad också. Finns ett skit fint vattenfall som är precis vid huset, har bara inte gått dit ännu så jag tänkte nu e det dags för explora.
Vi går dit, ååå va fiiiint det är. Det är så fint här i "mitt" område.
Vi e ute en stund sen e det dags å gå in eftersom några "vildar" (klasskompisar) ska komma förbi och hämta mig. Vi ska åka till ett jättestort vattenfall som jag inte alls kommer ihåg vad det heter. Med vi hade jätte kul. Vi var 6 pers i bilen heheh alla tjejer utom Peter som var chaufför.
Många fina bilder och många knas bilder blev det också varav ett jag ligger under en trappa.
Efter mycket bus i skogen så kommer vi tillbaka till restaurangen och käkar lite våfflor. mums med hjortronsylt.

Efter en lång dag så är vi slutligen på G mot natten. Vi börjar på kullen med att färga jessicas hår och div. grejer man gör när man fixar. Jag är ju som vanligt snabb och blir klar skitsnabbt ( e man redan snygg så e man ...:) Så vad gör man då? Jo man börjar å grogga! :D

Vi kommer 30 min försent till tjejmiddan men Cane blir glad eftersom hon låg efter i "shemat".
Iaf vi får välkomst drink a la chardonnay. Gott faktiskt.
Middag med choritzo och massa olika grönsaker, har ju en del veggisar i klassen. (2)
Men det var gött. Efterätt med kladdkaka, mums mums. Massor av tjejsnack och dessutom ett nytt drickspel. Som jag för övrigt är helt totalt värdelös på, så kvällen blev ännu roligare.
Tärningsspel. Orkar inte förklara det här, ni måste ju längta efter mig :P

Taxin kommer och vi drar in till byn. Vi började på dalboms. Jag hade min ryggsäck med mig eftersom jag inte skulle sova hemma. I den trevliga väskan låg även mina flaskor som jag groggat med under kvällen. hehehe. 
Här behöver man inte gå till baren :P
Vi mötte även upp killarna där. Så kul å se nya människor fulla .....hahahaha.
Efter en stund börjar dansnerverna att skrika så vi drar vidare mot Country. Har aldrig varit där. Namnet är mycket missvisade kan jag ju säga.
När man kommer in så hör man musiken, man ser lamporna och jag total slappnar av, här trivs jag!

Garderob så klart, har inga lösa pengar så jag måste gå till baren för att köpa dricka för att ta ut pengar. Vad synd tänkte jag, så jag mosar mig genom dansgolvet med jacka och ryggsäck och beställer min favorit som alltid slinker ner. Bacardi breeser vattenmelon. MMMmums.
Allt klart med garderob och vi drar till dansgolvet, musiken är skön och bra att dansa till. ¨
Eftersom jag är allmänt känd i klassen som Rejvarn utan trosor, numera även partydrottning (har inte direkt någon förklaring:P) sååå fick jag gå till dj och önska. Jag sa antiloop men nepp....rabbla de mesta jag kunde. Nepp varje gång. Dj:n var väl en 30 åxå så...men fick till slut fram Fredde le grand. Han började spela två av hans låtar i en konstig mix. Var väl rätt bra men de är bättre var för sig. Även lite erik prydz i det hela....mystiskt.
Country är ett riktigt nice ställe, små krypin här och var men sen till säsongen så kommer det inte att vara som det är nu. Det är då 40 åringarna tar över stället. Synd för jag hittade dragplåstret på en gång. Dansstången/strippstången.
Allt är lite luddigt nu framöver men jag kommer ihåg detaljer genom flachbacks nu när jag skriver :P
Jag hoppar iaf upp på stången som är ovanpå en högtalare där även en bar överkropp med cowboy hatt står. Å vi dansar en lång stund. Sen kommer Rikard från klassen och lyfter upp mig på sina axlar och vi hoppar runt på dansgolvet.
Kvällen fortsätter i samma anda till kl blir 2. Då stänger de jävlarna.
Alla är hur pigga som helst så vi drar vidare mot efterfest. Jag har bara ett ord att beskriva det. HATA. 
Jag hatar efterfest, jag kräks på det. Eller snarare de efterfester där någon tycker att han eller hon ska visa sig duktig på gitarren. Så jag och rikard och erland stannar ute och snackar vid garaget istället. Mycket roligare.
Hannar senare i efterfestens hall. En liten stund. Jag tar inte ens av mig för jag vill gå. Går ut nästan på en gång å ringer Jens. Han sitter och sover på nattbussen..inge kul.
Visste att sthlmarna inte skulle göra nått speciellt inatt så jag vill inte störa...
Drar med mig erland ut och han är aspackad, han ramlar på mig och ner i gräset. Fler ser det och slänger sig i en hör och jag underst. Jag skriker "akta spriten för i helvete". Ryggsäcken ligger under mig så...hehehe är ju det som är viktigast :P
Aja vägen hem till kullen är lång och några följer med men viker av....har inte så bra koll just nu. heheh Killarna (Rikard och Erland) skulle först sova hos max så de avviker, bara jag och matilda kvar till slut. Vi tycker att de ska följa med oss upp på egen efterfest ist. de står utanför max port en stund medan vi skriker i fjärran. "Partypoopers" :D Och vi ger upp hoppet om dom också.
Efter ett tag ringer matildas mobil. Det är rikard. hehe de kommer med oss. Matilda och jag gömmer oss bakom byggmaterial och lyssnar när de kommer. Sååå kul. Börjar asgarva när de kommer så inge mer smygande här inte. :)
Vi alla 4 fortsätter mot kullen. Går hem till Peter, (fast han är kvar på förfesten) och vi sitter där ett tag. Sen kommer det lite fler folk. Sitter å garvar åt Erland då han somnar med gitarren i famnen....medan han spelade också. hehehe.
Aja kanske dags å sova nu, kl är ju ändå 10 över 5. gäsp och god natt. 
//Anna 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, vilket röjj men.. "Rejvarn utan trosor" <- hur lyckades du med att bli kallad för detta ;) Är ju ingen risk att du blir bortglömd i alla fall!



Kämpa på med orientering och sånt nu! :D



Kramkram!

2008-09-16 @ 22:21:37
URL: http://draktand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0