Älgörtsté!

Tjenalåååååsan!!!!
Fan vad det händer grejer hela tiden....Vi börjar väl från början.

Igår Onsdag.
Orientering i Duved. Samt test av gps, kompassriktning och komradio.
Gick bra hela dagen ingen vilse. Vi fjantade oss hela dagen med radiosana. (Fick lektion på torsdagen om radiorespekt....:P)
Vi hade inte så mycket tid så jag hittade en kontroll på em. Hade underbart fint väder så jag gick mest å strosade iskogen :)
Hände inte mycket mer än så den tiden. Men sen på kvällen hände det destomer. Vild 8orna tar nämligen sin guide examen nu så jag och Jessica hjälpte Tove i V8 med sin examination.
Hon hade Stavgång med meditation.
Vi började med att samla alla gäster på området Ristafallet. Är ett jätte stort vattenfall. Mycket fint och det låter mycket....sedan skulle vi köra bort gästerna till andra sidan fallet. Medan de andra gjorde det så var jag kvar och ställde ut marchaller och la ut renfällar som damerna (kommunalanställada tanter i 40+ åldern) skulle sitta och meditera på.
Medan damerna var ute och gick med stavarna så var jag och jessica å fixade en eld brevid fallet, sen gick jag till meditationsplatsen och tände marchallerna. Precis när jag var klar så komm dom. Jag fick även vara med på meditationen. Det var riktigt skönt faktiskt. Risk för flum igen....
Först hade vi en muskelavslappning och andningsövningar. När vi var helt avslappnade så hade vi en Hjärnavslappning. Då man också skulle tänka på sin andning samt att "se" en färg som strömmade in i kroppen när man andades.
Sen skulle man tänka på det gladaste minnet som man har. Jag tänkte faktiskt mest på Jens och mina kära katter. När man tänt en stund så skulle man forma minnet som en boll, fast min blev mest som ett hjärta. och andades det större och större med min lila färg. (Jag såg min andningsfärg som lila iaf)
Sen skulle vi trycka ner bollen (eller hjärtat) i magen och där låta den bli större och större genom andningen. Sen när den var som störst så skulle vi låta den expolodera och låta all glädje spridas i kroppen.
Det var verkligen en upplevelse!
Efter den sköna avslappningen på renfällarna i skenet av marschallerna så gick vi i fackeltåg ner mot forsen och till eldplatsen.
Där blev vi bjudna på hembakt bröd med handplockade lingon av Tove. Samt ett te som hon gjort på Älgört, chili, kanel och ingefära. Hon hade även plockat Älgörten själv. :)
På bröden var det en lokaproducerad get och ko ost samt hjortronmarmelad.
Vi satt där och mös en stund sen var "turen" över. Var så mörkt.
Alla satte på sig pannlamporna och gick hem. Jag och jessica satt kvar och skulle sedan plocka undan allt.
Usch det var riktigt mörkt och riktigt brant dit vi gick.
Men till slut fick vi upp allt till bilarna. Kom väl hem vid 23 tiden. Riktigt trött och riktigt rökluktigt. Somnade på en gång.
Natti natti.
//Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0